5 Simple Techniques For سئو تکنیکال
5 Simple Techniques For سئو تکنیکال
Blog Article
طبقهبندی و ساختار سایت، یکی از مهمترین فاکتورهای سئو است که باید حتما به درستی رعایت شود. به طور کلی، هرچه که کاربر زمان بیشتری در سایت شما صرف کند، به نفع شما خواهدبود.
با توجه به نکات زیر، میتوانید میانگین سرعت بارگذاری صفحات وبسایت خود را بهبود ببخشید.
وقتی در گوگل مطلبی را جستجو میکنید نتایج برای شما به نمایش در میآیند.
افزایش اعتبار برند: قرار گرفتن در رتبههای بالای نتایج جستجو، میتواند به عنوان تایید اعتبار برند شما نزد کاربران تلقی شود.
بیشترین درآمد در دنیا را متخصصان دارند. در قرن ۲۱ این تخصص (عمق تخصص) است که کسب درآمد میکند. بگذارید با یک مثال فهوای کلام را بیان کنیم:
هرچه تعداد این لینکها بیشتر باشد، صفحه «الف» از نظر موتورهای جستجو صفحه مهمتری تلقی میشود.
بهینهسازی نقشه سایت بسیار ساده است. برای انجام این کار کافی است که فقط صفحات مهم وبسایت را در نقشه سایت خود وارد کنید. در اکثر موارد، این صفحات شامل پستها و دستهبندیهای سایت هستند.
برای اینکه محتوای سایتمان را برای موتورهای جستجو قابل فهم کنیم و البته دیگر نکات مورد تاکید موتورهای جستجو را رعایت کنیم باید سایت را از لحاظ تکنیکال بهینه کنیم.
گوگل همچنین یک منبع جامع برای کمک به درک دسترسی رباتهای جستجو به کدهای جاوا اسکریپت در وبسایتها دارد. این منبع که لینک آن در ادامه آمده است، به شما کمک میکند که مشکلات مرتبط به جستجو این زمینه را حل کنید.
برای رسیدن به صفحه اول گوگل چقدر زمان لازم است؟ زمان رسیدن به صفحه اول گوگل براساس میزان جستجو و سختی کلمات کلیدی و همچنین فاکتورهای دیگر برای هر پروژه متفاوت است. در بازه زمانی ۳ ماه میتوان پیشرفت جایگاه کلمات کلیدی را مشاهده کرد و به طور معمول حداقل ۶ ماه زمان برای رسیدن به صفحه اول گوگل نیاز است. آیا روشی وجود دارد که بتوانیم به سرعت به صفحه اول بیاییم؟ شما میتوانید تا زمانی که کلمات کلیدیتان به صورت ارگانیک به صفحه اول نیامده است برای افزایش بازدید سایت، فروش بیشتر و دیده شدن سریع از تبلیغات در گوگل استفاده کنید.
طراحی سایت به گونهای که در دستگاههای مختلف به درستی نمایش داده شود.
سرعت بارگذاری صفحات باید بالا باشد. کاربران در عصر حاضر به طور معمول صبر زیادی ندارند و نمیخواهند مدت زیادی منتظر باز شدن آموزش سئو تکنیکال سایت یک صفحه بمانند. مطالعهای در سال ۲۰۱۶ نشان میدهد که ۵۳ درصد از کاربران وبسایتها در موبایل، صفحاتی با سرعت بارگذاری بیشتر از ۳ ثانیه را ترک میکنند.
صفحات کپی را حذف کنید یا از تگ های کنونیکال برای آنها استفاده کنید.
گرچه معمولا نرخ تبدیل در موبایل کمتر از دسکتاپ است، اما این مسئله به این معنا نیست که باید از ریسپانسیو بودن سایت غافل باشید. به خاطر داشته باشید اطلاعاتی که در نسخه دسکتاپ نمایش داده میشود، باید عینا در نسخه تلفن همراه هم نمایش داده شوند.